dimecres, 16 de maig del 2012

La nova generació de Macs

Si, estem davant d'una d'aquestes dates que es donen a l'inici i final de l'estiu, mes concretament al Maig i a l'Octubre en que Apple es torna boja actualitzant productes.


Aquest Maig els toca a tots els Macs, ja que Intel (Proveidora de microprocessadors) a incorporat una nova tecnologia de fabricació, aconseguint passar dels processadors de 32nm als de 22nm. 


Que vol dir això d'nm? Doncs molt senzill, es refereix a nanòmetre que es una mil·lèsima part de milimetre.

Conjunt de transistors amb milers d'augments


I us preguntareu: I això que te a veure amb els processadors ? Doncs els processadors estan formats per transistors (de l'ordre d'un bilió actualment) i aquesta és la mida de cadascún d'ells.

Macs a actiualitzar


I tornant al tema dels Macs aixó permetrà una millor gestió tèrmica que alhora permetra més velocitat i una major autonomia en els models portàtils.




Per últim però no menys important, també es rumoreja que la tecnologia Retina® podria aterrar també als ordinadors de la poma, després de fer-ho a l'iPod Touch, l'iPhone i l'iPad. 


MacBook Pro amb pantalla Retina®





Estariem parlant de 3840x2180px al major dels iMacs, quina bogeria, pero no cal preocupar-se pel rendiment que requereixen aquests enormes "displays", ja que l'actualització també inclou les targetes gràfiques d'NVIDIA com la GeForce GT 650M, que destilen potència.


Cap més actualització a destacar, que somieu amb Macs ! 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada